Bemutatkozó

Köszöntelek kedves Látogató!

 

Szerafin

Szerafin vagyok, itt lakom a gyermekkönyvtárban, az első emeleten. Ha velem tartasz, megismerheted a Birodalmamat.

Bizonyára neked is van kedvenc meséd! Az én egyik legkedvesebb könyvemet Lázár Ervin írta, és "A Négyszögletű Kerek Erdő" a címe.
Ebben a mesében szerepelnek a legjobb barátaim: Dömdödöm, Aromo, Mikkamakka, Kisfejű Nagyfejű Zordonbordon, Bruckner Szigfrid, Vacskamati ....no és én.
Íme az a részlet, amelyben bemutatkozunk, és kiderül az is, miért vagyok kék! >>>

Ismerd meg Lázár Ervint! A meséiből néhányat el is olvashatsz, ha a digitalizált művekre kattintasz ezen az oldalon!

A Duna Televízió Szerelmes földrajz című műsora bemutatja Lázár Ervin szülőföldjét, a meséit ihlető tájat, és még a „nagyszederfát”, ahol Rutoldó manó lakik. Ezen az oldalon megtekintheted a műsort >>>


Most pedig a barátaimat, a gyermekkönyvtárosokat mutatom be:    

Urbánné Kiss Ildikó

Kiss Ildikó Mecseki Éva

Ha tanácstalan vagy, nem találod a keresett könyvet, vagy csak szeretnéd elmondani az örömödet, bánatodat, fordulj hozzájuk bizalommal! Meghallgatnak és örömmel segítenek majd.

Remélem, gyakran ellátogatsz a honlapunkra, hiszen így is értesülhetsz arról, milyen rendezvényekre várunk az elkövetkező időben, milyen pályázatokat hirdetünk meg. Megnézheted az itt készített fotókat a Galériában, és sok hasznos és érdekes információval gazdagodhatsz.

Örülnék a mielőbbi személyes találkozásnak!

Addig is barátsággal üdvözöllek!     
 

Ha szeretnél még többet tudni arról, hogyan és mikor lettem én a gyermekkönyvtár jelképe, akkor tekintsd meg ezt az oldalt! >>>

Könyvkereső
Keresés a katalógusban:

Keresés az elektronikus könyvtárban: